Vent ...

Barneklær på nett. Gutteklær, Jenteklær, Babyklær

LilleUgle.no

Betaling, frakt og retur

 

Ordrebekreftelse

Ved bestilling mottar du automatisk en ordrebekreftelse fra oss. Det er derfor viktig at du oppgir riktig e-post adresse.  

 

Betaling

Alle våre priser er oppgitt i NOK.  Prisene er inklusiv mva, men eksklusiv frakt. 

 

Hos oss kan du betale med Visa eller MasterCard. Vi benytter betalingsløsningen Netaxept som er levert fra Nets. Det er også mulig å benytte Klarna Faktura eller Klarna Konto ved betaling.

 

Betaling for din bestilling vil ikke bli trukket fra din konto før vi sender varen.

 

Frakt og levering

I juli måned må det påregnes lengre leveringstid enn normalt.
Lille Ugle sender deg varene så raskt som mulig. Det betyr at du ved normal postgang vil ha pakken din hos deg fra 3 – 7 dager etter sending. Alle pakker blir sendt med Posten/Bring.

 

Du kan velge mellom flere fraktalternativer når du bestiller varer fra oss:

Servicepakke kr 89,-

Dersom du ønsker å følge pakken hele veien, og ha full oversikt over denne velger du Postens klimanøytrale servicepakke. Her har vi en fast pris på kr 89,-. Servicepakken er også forsikret opp til et visst beløp hos Posten/Bring.

 

Brevpost kr 29,-

Pakken blir sendt som brev. Den er da ikke forsikret og har ikke sporingsnummer. Det vil ikke være mulig å spore pakken før den er fremme hos deg. Du har selv ansvaret dersom pakken blir borte.

Vi har fast fraktpris på brevpost kr 29,-. Dette gjelder for pakker med verdi inntil kr 500 og som ikke har tunge varer. Pakker med verdi over kr 500 sendes alltid som servicepakke.
NB! Tyngre varer som f.eks. støvler må sendes som servicepakke med sporing.

 

Hente selv hos Lille Ugle (Ski kommune/Akershus)

Vil du komme og hente varene direkte hos oss, sender Lille Ugle deg en mail så snart ordren er ekspedert slik at vi kan gjøre en avtale om henting.

 

Fraktpriser gjelder for varer levert i Norge, eksklusiv Svalbard. Kunder fra Svalbard bes å kontakte oss i forkant av bestilling.

 

Retur

Lille Ugle følger prinsippene i angrerettloven for returer med rett til bytting eller pengene tilbake. Varene må returneres i samme stand som de ble mottatt og i originalemballasjen.

 

Du kan bytte/returnere varer hos oss innen 14 dager etter at varene er mottatt. Du må selv betale frakt i forbindelse med returen.  Angrefristskjema blir sendt fra oss til deg i en egen mail etter at vi har mottatt ordren.

 

Hvis returen skyldes feilleveranse eller produktfeil, refunderer vi returportoen.